iPad 2 kopen

De iPad 2 kopen, een uitstekende keus

Heeft u al een iPad 1 en wilt u overstappen naar een iPad 2 of gaat u voor het eerst een iPad 2 kopen.Wij stellen u graag de verbeterde, snellere en met camera uitgeruste versie van zijn voorganger voor. Als u de iPad 2 wilt gaan kopen dan maakt u een verstandige keuze. Miljoenen anderen gingen u al voor en zijn overtuigd door deze handzame alleskunner. De bedenker en fabrikant van de iPad 2, Apple is uitgegroeid tot een megaconcern door de vele succesvolle producten zoals de iPhone,iPod en iPads.De iPad 2 mag daarvan zeker één van de toppers worden genoemd, kijkt u eens goed om u heen in de stad, wachtkamer of trein en bus. Gegarandeerd dat u een persoon zult zien zitten met een iPad 2 in de handen.Het is het ideale apparaat om te kopen als u onderweg aan het werk wilt of gewoon thuis de tijd wilt doden.

iPad 2 de krachtpatser voor social media.

U werkt binnen luttele seconden uw Facebook bij en plaatst daarna snel een tweet. Social media en de iPad 2 zijn onmiskenbaar met elkaar verbonden. Door de ingebouwde camera plaatst u ook snel een actuele foto en houd u zo uw familie en vrienden op de hoogte van uw bezigheden. Ook scholieren en studenten hebben of gaan massaal een iPad 2 kopen,de tablet is een ideale oplossing,om geen dikke notitieblokken meer mee te hoeven nemen.U kunt snel aantekeningen maken op het touchscreen en ondertussen op de hoogte gehouden worden van het laatste wereldnieuws.In uw omgeving is er vast een vriend of kennis die in het bezit is van een iPad 2. Zij zullen de enthousiaste verhalen van miljoenen andere consumenten die een iPad 2 gingen kopen bevestigen. De iPad 2 is voor velen niet meer weg te denken uit het dagelijks leven,een iPad 2 kopen betekent dat er een wereld voor u open gaat.

Waarom is het goed een iPad 2 te kopen?

Wat moet u nu precies weten voor een iPad 2 kopen. Stelt u zich eens voor, met de trein gaat u naar uw werk en bekijkt alvast het weer voor de komende dag. U ziet dat het een mooie dag gaat worden en via Facebook nodigt u uw vrienden uit om ‘s avonds gezellig te komen eten. U stelt alvast een boodschappenlijstje op en checkt nog wat recepten om zo goed uw kookkunsten te kunnen gaan tonen. Daarnaast bereid u nog wat teksten en grafieken voor om lekker op tijd naar huis te kunnen. Ook van de stapel e-mail die op u wacht kunt alvast een gedeelte gaan behandelen. Uw reis naar uw werk is niet nutteloos meer maar zorgt voor meer vrije tijd voor de rest van de dag. Heeft u geen werk om voor te bereiden, speel dan in de loze reistijd een leuke game. Speel online tegen andere iPad 2-bezitters of verbeter uw highscore. U komt een stuk opgewekter aan op uw werk of bij school. Het zijn maar enkele voorbeelden maar de mogelijkheden zijn eindeloos als u een iPad 2 bezit.Gebruik de iPad 2 als tweede televisie thuis of luister naar uw favoriete muziek. Leer kinderen spelenderwijs lezen, schrijven of rekenen of lees een actueel tijdschrift of spannend boek. Door een iPad 2 kopen,beschikt u over een klein apparaat met ontelbare mogelijkheden.

U wilt een iPad 2 kopen

Als u een iPad 2 wilt gaan kopen maakt u een uitstekende keuze, de multifunctionaliteit van het apparaat zal u nooit teleurstellen. Direct na de aanschaf begrijpt u het enthousiasme van andere iPad 2-bezitters en al snel zult u ook niet meer zonder kunnen.Een iPad 2 kopen is dan ook zeker geen overbodige luxe maar zal een essentieel onderdeel van uw dagelijkse bezigheden worden om zo tijd te besparen en leuke en interessante apps te ontdekken. Met het kopen van de iPad 2 zal er een wereld voor u open gaan en door het uitkomen van steeds nieuwe en revolutionaire apps zal het een aankoop worden waar u zeker geen spijt van zult krijgen.

iPad 2 kopen wat is verschil met iPad 1.

Om het nog even duidelijk te maken hebben we hier de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen de iPad 1 en iPad 2 op een rijtje gezet :

  • Net als bij de iPad 1is ook de iPad 2 er in 2 versies te koop, het Wi-Fi model en het 3G model.
  • De iPad 2 heeft een gewicht van iets meer dan 600 gram en is hiermee iets lichter dan de iPad 1.
  • De iPad 1 is 13,4 millimeter dik en de iPad 2 is maar liefst 4 millimeter dunner gemaakt,vergelijkt u beide exemplaren maar eens en het zal u direct opvallen hoe dun de iPad 2 is t.o.v de iPad 1.
  • In vergelijking met andere computer tablets heeft de iPad 2 een sterke accu,zo kunt u tot wel 10 uur lang video’s te bekijken of te internetten.Dat is een van de redenen dat miljoenen consumenten een iPad kopen.
  • De iPad 2 is uitgevoerd met 2 5 megapixels camera’s een aan de achterkant en een aan de voorkant..Dat is een van de redenen dat steeds meer consumenten een iPad 2 kopen.
  • De ipad 2 beschikt over een 1 GHz dual core processor in vergelijking de oude iPad 1 heeft een 1GHz A4 processor. Hiermee is de iPad 2 een stuk sneller dan zijn voorganger.
  • Tot slot een belangrijk voordeel in vergelijking met een iPad 1,het Intern geheugen van de ipad 2 is 512mb en is hiermee verdubbeld t.o.v de iPad 1.Met deze informatie hopen wij dat u voldoende informatie heeft voor een iPad 2 kopen.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: